Livrarea comenzilor

Din momentul în care aţi lansat comanda preocuparea noastră principală este ca produsele comandate să ajungă în cel mai scurt timp la dumneavoastră. Produsele comandate se livrează în toată ţara, utilizând modalitatea şi termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producatorului şi sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.

Pentru aceasta folosim două servicii cu sistem ramburs:

Posta Romana - timp estimat de livrare la Oficiul Poştal de care aparţineţi în aproximativ 4-5 zile lucrătoare.
Expedierile prin Poşta Română sunt limitate la greutatea maximă de 15 kg pentru un colet. Taxa de expediere este cuprinsă între 5-30 RON în funcţie de greutatea coletului şi de valoarea rambursului. Plata comenzii se face la ridicarea acestuia de la Oficiul Poştal şi include şi taxa de expediere. Timpul estimat pentru ajungerea unui colet  (de la lansarea comenzii) este de 4-5 zile lucratoare.

Urgent Curier - curierat rapid, livrare in 24 de ore.
Este un sistem de curierat rapid care ne ajută se facem livrari in 24 de ore de la primirea comenzilor.
Plata produselor se face tot în sistem ramburs (fără a incluse serviciul de curierat; acesta se plateşte direct catre Urgent Curier).
Costurile expedierii prin Urgent Curier (costurile sunt orientative si nu implica firma noastra cu nimic; vă rugăm verificaţi actualizarea preţurilor la Urgent Curier):
Primul kg se taxează cu 12,00 RON
Pentru greutăţi ce depaşesc 1 kg se tarifează cu 1,00 RON pentru fiecare kg suplimentar.
Pentru colete cu dimensiunea  cuprinsă intre 1,50-3,50 m - 50 kg + greutatea reală a coletului.
Pentru colete cu una din laturi mai mare de 3.50 m
3,50 m + < 1m = 100 kg + greutatea reală a coletului
4,50 m + < 1m = 200 kg + greutatea reală a coletului
5,50 m + < 1m = 300 kg + greutatea reală a coletului
Greutatea volumetrică se calculează după formula: lungimea x latimea x inaltimea (masurate in centimetri) / 6000
Pentru localităţile aflate în afara reţelei Urgent Curier se încaseaza o taxa de 0.70 ron + TVA / km (o singura dată, doar pe ruta de dus). Verificaţi dacă localitatea dumneavoastră face parte din reţeaua  Urgent Curier. Ramburs - 11 RON + 1% din valoarea sumei datorate.
Pentru comenzile plasate cu livrarea prin curier, în zonele afectate de zapadă şi viscol, pot aparea întârzieri de maxim 48 ore în livrarea produselor.
Ne cerem scuze pentru inconvenientele create şi vă mulţumim pentru înţelegere.