Cadouri

Cadouri pentru practicanții de arte marțiale. Nu doar cadouri ci și manuale pentru cei ce doresc să aprofundeze studierea artelor marțiale. Gasiți în această categorie figurine, carți, CD-uri, postere, bile chinezești, miniaturi de arme, saci de box, mănuși de box sau plachete. Figurinele reprezintă luptători din Karate, Kung Fu Shaolin, Kendo, ...

Cadouri pentru practicanții de arte marțiale. Nu doar cadouri ci și manuale pentru cei ce doresc să aprofundeze studierea artelor marțiale. Gasiți în această categorie figurine, carți, CD-uri, postere, bile chinezești, miniaturi de arme, saci de box, mănuși de box sau plachete. Figurinele reprezintă luptători din Karate, Kung Fu Shaolin, Kendo, Ninjutsu și Taekwondo. O paletă largă de figurine din artele marțiale realizate cu un deosebit bun gust și atenție pentru detaliu.

Mai multe

Cadouri Nu există produse în cadrul acestei categorii.

Subcategorii

 • Brelocuri
  Brelocuri cu imagini, scrisuri și sigle din arte marțiale. Sunt brelocuri confecționate din metal, cu sistem de prindere al cheii prin inel sau carabină. Unele brelocuri sunt realizate în relief, altele au fața emailată, cu un finisaj elegant. Sunt brelocuri pentru stiluri de arte marțiale foarte diferite: breloc karate, breloc box, breloc judo, breloc aikido, breloc kyokushin, breloc muay thai, breloc taekwondo, breloc shotokan, breloc ninjutsu, breloc kobudo, breloc yin yang, breloc dragon. O ofertă atractivă, un cadou deloc costisitor pentru cei apropiați și pentru iubitorii artelor marțiale.
 • Postere
  Postere cu arte marțiale. Vă oferim un număr impresionant cu postere și imagini din filme. Puteți achiziționa postere cu Bruce Lee din filme sale. Va oferim și postere cu tehnici de arte marțiale: postere karate, postere judo, postere kendo, postere aikido. De asemena vă oferim postere cu punctele vitale ale corpului uman. Tot în oferta noastră regăsiți postere cu tehnici de nunchaku. Posterele cu arte marțiale sunt un obiect de decor dar totodată un mijloc de perfecționare și aprofundare a artelor marțiale, moderne și tradițonale.
 • Figurine
  Figurine arte martiale. Sunt figurine ce înfățișează diferiți luptători și practicanți de arte marțiale. Aceste figurine cu arte marțiale sunt realizate din alabastru. Sunt figurine realizate cu mare atenție pentru detaliu și un grad ridicat de finisare. Figurinele sunt oferite în diferite dimensiuni. Avemâ: figurine karate, figurine shaolin, figurine taekwondo, figurine kendo, figurine samurai, figurine ninja. Figurinele cu luptători din artele marțiale cunt un cadou potrivit pentru orice ocazie. Sunt mici statuete pentru prietenii și colegii îndrăgostiți de sporturile de contact și artele marțiale.
 • Hachimaki
  Hachimaki este o bandană ce decorează capul. Hachimaki sunt folosite de practicanții de arte marțiale dar și de spectatorii ce urmăresc întreceri sportive sau în alte ocazii. Hachimaki sunt în general decorate cu mai multe însemne sau sloganuri.. Un hachimaki des întâlnit este cel cu simbolul soarelui – hachimaki cu simbolul Japoniei. Originea hachimaki este controversată. Unii afirmă că provin de la vechii asceți și au o semnificație religioasă. O altă teorie plasează hachimaki ca elemnt vestimentar al samurailor. Astfel hachimaki avea rolul de a proteja ochii de transpirație și de păr. O traducere a denumirii hachimaki ar fi ”cască-fular”.
 • Tenugui
  Tenugui. Tenugui în limba japoneză se referă la un prosop subțire confecționat din bumbac. Acest tenugui are dimensiunilede 35 pe 90 – 100 cm. Tenugui-ul are apropa mereu un model imprimat. În oferta noastră tenugui-ul are dimensiunile de 35x98 cm fiind confecționat dintr-o țesătură fină, de culori diferite: galmen, roșu sau albastru. În societatea japoneză tenugui-ul avea o utilizare foarte diversă: prosop de șters, cârpă de spălat vase, bandana, suvenir sau decorațiune interioara. În zilele noastre tenugui-ul este folosit mai ales ca decorațiune, suvenir sau ocoperă capul luptătorilor de kendo sau de arte marțiale.
 • Seturi pentru box
  Seturi pentru box compuse din diverse elemente ce va ajută în antrenamentul de arte marțiale și de box.
 • Jocuri
  Șah, go și mahjong - jocuri ce utilizează strategia, jocuri ce sugerează războaie ale minții în care două armate conduse de generali străluciți – cei doi jucători – se înfruntă putând câștiga sau remiza, reproducând virtual mari înfruntari de pe câmpul de luptă. Șah sau go, la fel de interesante, la fel de solicitante, cu o frumusețe interioară de nebănuit! Șah și Go jocurile marilor luptatori de ieri și de azi!
 • Miniaturi arme
  Miniaturi arme ce reproduc armele tradiționale japoneze și chinezești. Puteți regăsi în oferta noastră arme tipice Shaolin sau katana, săbii japneze însoțite de stative.
 • Embleme brodate

  Broderii pentru cluburile de arte marțiale și sporturi de contact. Sunt ecusoane brodate cu embleme ale diferitelor stilui, boroderii cu nume de stiluri scrise cu caractere japoneze, chinezești sau coreene. Broderii executate la cerere sau pe comanda după modelul dumneavoastră. Executăm și centuri brodate, personalizate. O centura brodată poate avea brodat un capăr sau două. Broderiile sunt un mijloc elegant de a individualiza echipamentul dumneavoastră, de a-i îmbunătăți designul și eleganța.