Suprafeţe de luptă / Tatami

Suprafețele de luptă specifice sporturilor de contact sunt constituite din saltele – de diferite grosimi și culori – sau din ringuri sau platforme. Judo-ul a preluat traditionalul tatami japonez utilizându-l atât în antrenamente cât și în competiții. În zilele noastre tatami-ul competițional are o grosime de 4 cm fiind confecționat dintr-un burt...

Suprafețele de luptă specifice sporturilor de contact sunt constituite din saltele – de diferite grosimi și culori – sau din ringuri sau platforme. Judo-ul a preluat traditionalul tatami japonez utilizându-l atât în antrenamente cât și în competiții. În zilele noastre tatami-ul competițional are o grosime de 4 cm fiind confecționat dintr-un burte foarte dens (aproximativ 230 kg/m3). În general o saltea are dimensiunile de 2x1 m. Karate-ul și taekwondo-ul au preluat de asemenea utilizarea tatami-urilor. Acestea au o grosime cuprinsă între 2-3 cm și sunt confectionate din poliacetat de vinil – o substanță ce protejeaza împotriva șocurilor bruște, rezistent la umiditate, este antibacterian, rezistent la ulei, antistatic, netoxic, ecologic. Sistemul de prindere este de tip puzzle iar dimensiunea saltelelor de 1x1 m. Ringul de box este una din suprafețele de luptă cele mai vechi și mai cunoscute. Fie că este vorba despre ringuri de antrenament compuse doar din frângii ce marchează suprafața sau de ringuri AIBA competiționale, toate au rolul de a marca suprafața de luptă pentru sporturi precum boxul, kick boxingul sau muay thai-ul.

Mai multe

Suprafeţe de luptă / Tatami Conține 1 produs.

Subcategorii

  • Saltele Judo / Tatami
    Saltele de judo pentru competiții și antrenamente cu grosimea de 4 cm și dimensiunea de doi pe un metru, având pe spate un cauciuc antiderapant.
  • Saltele karate &...
    Saltele de karate si taekwondo tip puzzle, reversibile cu grosime diferite
Se afişează 1-1 dintr-un articol
Se afişează 1-1 dintr-un articol