Kimono

Kimon pentru practicarea diferitelor stiluri de karate.

Kimono Exista 5 produse.

Subcategorii

  • Kimono Karate

    Kimono karate karate pentru arte marțiale, în special pentru practicanții de karate. Sunt costume de cea mai bună calitate, confecționate din bumbac 100% sau din amestecuri, conform specificației fiecărui producător. Oferta noastră cuprinde costume pentru antrenament costume pentru competiții de kumite și costume pentru competiții de kata.

  • Kimono Kyokushin

    Kimonoi Kyokushin sunt costume destinate practicanților de arte marțiale, adepți ai stilului marelui maestru Masutatsu Oyama. Bluzele au fața croită dintr-o singură bucată (nu din două cum este la un costum de karate obișnuit), fără șnururi de prindere, mânecile fiind 3/4 din marimea obișnuită. Pantalonii sunt puțin mai largi și mai lungi (aproape de nivelul pământului). În piept este brodat kanji de culoare albastru închis, însemnul stilului.

  • Kimono Ashihara

    KimonoKarate pentru practicarea stilului Ashihara Karate. Sunt confecționate din bumbac 100%. Bluza are mânecile mai scurte - 3/4 din lungimea unei mâneci normale. În piept este broderia cu numele stilului scris în kanji. Emblema federației internaționale este brodată pe mânecă. Este un produs marca Budo Best, o garantie a calitații.

Se afişează 1-5 din 5 de articole
Se afişează 1-5 din 5 de articole