Echipamente antrenament

Echipamente antrenament. Saci de box, perne de antrenament, palmare, corzi, manechini. O multitudine de echipamente ce va ajuta pentru a va antrena eficient.

Echipamente antrenament Nu există produse în cadrul acestei categorii.

Subcategorii

 • Saci de box

  Saci de box de cea mai bună calitate. Va doriți un sac de box de piele, cu un design deosebit, un sac de box ieftin dar de calitate , un sac de box uppercut, un sac de box hook pentru lovituri speciale, toate acestea se regăsesc în magazinul nostru pentru echipamente de arte marțiale. Sacii de box sunt un dispozitiv de antrenament extrem de popular și ușor de utilizat. De asemenea antrenamentul la sacul de box estre extrem de eficient. Nu ratați oferta noastră specială pentru saci de box. La comandă se pot executa saci de box speciali.

 • Manechini de antrenament

  Manechini de antrenament pentru practicarea artelor marțiale. Oferta noastră de manechini pentru antrenament este extrem de diversificată: manechin Wing Chun (manechin din lemn), manechin judo, manechin de antrenament cu baza de apă, etc. Acești manechini de antrenament au diferite tipuri constructive, sunt realizați din materiale diferite, însă toți au ca scop îmbunătățirea performanțelor practicantului de arte marțiale. Lucrul la manechinii de antrenament este extrem de eficient, atât pentru îmbunătățirea tehnicilor cât și pentru îmbunătățirea condiției fizice.

 • Palmare

  Palmare de antrenament cu diferite forme pentru antrenament în arte marțiale și sporturile de contact. Palmarele de antrenament sunt realizate din materiale fiabile, rezistente, ce preiau și absorb șocul ușurând munca antrenorului. Oferta este generoasă pentru palmare de antrenament, palmare de box, palmare din piele sau palmare din piele artificiale. Aceste palmare de antrenament au forme și mărimi diferite, fiind palmare de antrenament rotunde, palmare de antrenament ovale, palmare de antrenament curbe. Vă oferim cea mai bună calitate pentru palmarele noastre de antrenament pentru arte marțiale.

 • Makiwara

  Makiwara este un dispozitiv de antrenament specific artelor marțiale japoneze. Makiwara se utilizează în special în karate do. Sunt makiwara ce se prind pe perete cu un sistem de amortizare prin tăieturi practicate în masa lemnului din care sunt construite, sau makiwara cu prindere pe sol, de forma unei scânduri și la care flexibilitatea lemnului preia și amortizeaza lovitura, protejând în acest fel articulațiile. Makiwara are în zona de lovire o bucată de piele artificială, pentru a proteja pumnul gol ce lovește zona de impact. Makiwara – un dispozitiv simplu de utilizat, extrem de practic în antrenamentul de arte marțiale.

 • Perne antrenament

  Perne de antrenament pentru practicarea artelor marțiale. Sunt perne de antrenament confecționate din piele sau piele artificială. Aceste perne de antrenament sunt utilizate în antrenamentele de brațe și de picioare. Unele din cele mai utilizate în antrenamente sunt pernele pentru Muay Tai, perne de antrenament ce se prind pe antebrațe poziționându-se în diferite zone pentru o gamă largă de lovituri. O lată gamă sunt pernele de antrenament specifice practicanților de Kokushin Karate, perne de picior, perne pentru exersarea tehnicilor de gedan mawashi. O altă gamă este cea a pernelor de antrenament economice, confecționate din poyplan – având în interior polietilenă expandată. Sunt perne de antrenament foarte rezistente și la un preț privilegiat. Un echipament eficient pentru antrenamentele de arte marțiale

 • Ingreunări

  Îngreunări pentru antrenamentele de arte marțiale. Există îngreunări pentru antrenamentele brațelor și îngreunări pentru antrenamentul picioarelor. Un alt tip constructiv de îngreunări este modelul de îngreunări universale. Aceste îngreunări în loc de nisip în interior au bare metalice. Fiind plasate în mici buzunare, sportivul poate introduce sau scoate aceste greutăți, personalizându-și greutatea îngreunărilor pentru fiecare antrenament. Un dispozitiv de antrenament simplu de utilizat pentru atingerea marii performanțe!

 • Dispozitive cu bază de...

  Dispozitive cu bază de apă pentru pregătirea practicanților de sporturi de contact și arte marțiale. Sunt dispozitive cu bază de apă pentru aparate ce se pot poziționa foarte ușor în orice încăpere sau sală de antrenament fără lucrări suplimentare de amenajare. Dispozitivul cu baza de apă se livrează cu bazinul de apă gol. După poziționarea în zona dorită, acest bazin se umple cu apă sau cu nisip. Dispozitivele cu apă sunt mai ușor de manipulat însă dacă le umplem cu nisip obținem o stabilitate crescută. Aceste dispozitive cu apă sunt dispozitive moderne și pot fi folosite atât în dojo cât și în propriul apartament.

 • Mingi medicinale

  Mingi medicinale. Oferta noastră cuprinde mingi medicinale de diferite greutăți începând cu 1 kg și continuând până la 10 kg. Aceste mingi medicinale sunt confecționate din piele artificială. Mingile medicinale sunt utilizate în antrenamentele generale dar se folosesc și în pregătirea probelor de admitere la diferite instituții de învățământ superior, cele mai utilizate mingi medicinale fiind mingile medicinale de 2 kg și mingile medicinale de 4 kg. Mingile medicinale sunt dispozitive de antrenament extrem de simple și de accesibile, fiind în același timp extrem de utile în antrenamentele de arte marțiale.