Protecții

Protecții pentru antrenamente și pentru competiții de arte marțiale oferite de Budo Best! Mănuși, tibiere, căști, genunchere, glezniere, protecții dentare, veste de protecție și o multitudine de alte echipamente.

Protecții Exista 5 produse.

Subcategorii

 • Manusi karate & manusi...

  Manusile pentru practicarea artelor martiale sunt confectionate conform cerintelor si normelor impuse de federatiile internationale. Sunt manusi pentru practicarea karate-ului si practicarea taekwondo-ului. Manusi de arte martiale realizate din materiale de cea mai bună calitate, au o formă ergomică și un grad ridicat de protecție. Manusi karate de culoare rosie, albastra si alba. Sunt manusi de karate pentru competitiile WKF, dar sunt si manusi karate conform cerintelor altor federatii. Manusi karate WKF veti regasi in doua modele constructive. Manusi taekwondo sunt manusi destinate celor doua federatii de taekwondo - WTF si ITF. Manusi taekwondo WTF sunt manusi omologate pentru competitii internationale. Avem in oferta si manusi taekwondo WTF neomologate, la acelasi nivel de calitate insa cu un pret mai competitiv. Manusi taekwondo ITF sunt manusi pentru competitiile Federatiei Internationale de Taekwondo. Manusi taekwondo ITF veti regasi in oferta noastra in doua variante cromatice: rosii sau albastre.

 • Protecţii genitale

  Protecțiile genitale au rolul de a proteja zona inghinală. Sunt confecționate din burete de densitate controlată în cazul protecțiilor feminine și din plastic dur sau chiar metal în cazul protecțiilor masculine. Sistemul de prindere este realizat prin elastice, iar în cazul protecțiilor genitale ”muay thai” (metalice) prinderea se face tradițional cu șnururi. Sunt echipamente de cea mai buna calitate.

 • Tibiere

  Protecții pentru brațe și picioare. Aceste protecții au diferite forme și sunt relizate prin variate metode constructive. Vă oferim tibiere pentru competiții și antrenamente de kick boxing, sanda-sanshou, karate, taekwondo. Sunt realizate prin turnarea buretelui în forme speciale sau buretele este îmbrăcat în piele naturală sau piele artificială. Toate au o formă ergonomică și sunt ușor de utilizat demostrând o înaltă fiabilitate.

 • Protecţii dentare

  Protectii dentare pentru practicarea artelor marţiale. Aceste protecţii dentare au rolul de prevenire a accidentarilor grave. Protecţiile dentare preiau şocul loviturii evitând spargerea dinţilor fie că este vorba de protejarea la antrenament sau în competiţii. Există diferite tipuri constructive de protecţii dentare majoritatea prelucrându-se termic pentru a se mula perfect pe dantura sportivului. Protecţiile dentare cu gel folosesc două tipuri de material plastic: unul mai dur şi unul mai moale. Sunt protecţii dentare de cea mai bună calitate utilizate cel mai des de campionii din arte marţiale.

 • Protectii pentru brate

  Sunt protecții utilizate în practicarea artelor marțiale pentru protejarea brațelor sportivului. În interior este un burete de densitate controlată. Forma ergonomică și materialele de înaltă calitate definesc un produs excelent cu fiabilitate maxima.

 • Veste de protecţie

  Veste de protecție pentru practicarea artelor marțiale. Aceste veste de protecție sunt folosite pentru protejarea părții superioare a corpului și sunt confecționate în general din piele artificială având în interior un burete dur, de densitate foarte mare. Vestele de protecție sunt folosite oficial spre exemplu în sporturi precum Taekwondo sau wushu. Vestele de taekwodo au două fețe – una roșie și una albastră putând fi repede schimbatepentru a respecta cularea indicaă pentru luptă. Vestele de protecție pentru Sanda-Sanshou au o construcție mai specială, cu benzi verticale din material dur și burete cu densitate mai mică în zona de contact cu bustul sportivului. Sunt veste de protecție de cea mai bună calitate, aprobate oficial de federațiile internaționale de resort!

Se afişează 1-5 din 5 de articole
Se afişează 1-5 din 5 de articole